TOKİ KURALARI HEYECANI

4 EYLüL 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ilçemizde inşa edilecek konutların hak sahiplerini belirledi.
TOKİ tarafından ilçemiz de 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilecek 220 konutta hak sahiplerinin evleri kura çekilişi ile belirlendi.
Refahiye Çok Programlı Anadolu Lisesi Salonunda Noter huzurunda yapılan kura işlemine , İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ ile Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’ da katıldı. Başkanımız Çakmak PAÇACI "Allah oturacağınız daireleri size hayırlı eylesin. İnşallah güle güle oturmayı nasip eder. Bizler de Refahiye Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışacağız" dedi.
Noter huzurunda çekilen kurayla belirlenen hak sahiplerinden çoğu ilk kez ev sahibi olma mutluluğu yaşadı.

TOKİ TARAFINDAN, 2. ETAP İNŞA EDİLECEK OLAN TOPLAM 222 KONUT PROJESİNİN HAK SAHİPLERİNİN KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARININ DOKÜMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
2+1 KuRA SONUCU İÇİN TIKLAYIN
3+1 KuRA SONUCU İÇİN TIKLAYIN