15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen program

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen programa Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk CANPOLAT, daire amirleri ve Vatandaşlarımız ile birlikte katıldı.Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı İlçemiz Esat Muhlis Merkez Camii avlusundaki şehitlik ziyareti ile başlayan program 15 Temmuz Şehidimiz Mete SERTBAŞ’ın ailesi ziyaret edildi. Ardından program akşam namazı kılındıktan sonra Devamında Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI'ında katıldığı demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildi. Daha sonra ilçe meydanında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, şiirler ve metinler, slayt ve video gösterileri, izlendi.
Program ikramların dağıtılmasıyla beraber saat 00.13'ü gösterdiğinde camilerimizden selalar okunmasıyla demokrasi nöbeti tutularak son buldu.