23 Nisan Etkinlikleri

Belediye Başkanımız Sayın Fatih KÖK, Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU, Kurum Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar ile birlikte Refahiye Şehir Stadında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklere katıldı.
Etkinlikler "Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın Okunması" ile başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmasının sonrasındanda Belediye Başkanımız Sayın Fatih KÖK, Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU törene katılan tören gruplarını ve vatandaşlarımızı selamladı. Ardından Şiirlerin Okunması, Tebessüm Gösterisi, Folklör Gösterileri ve Devamında müzikler eşliğinde çocuklarımız, kendilerine armağan edilen bayramın tadını doyasıya çıkardı.