Ak parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Sayın Cemil YAMAN, Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman KARAMAN, Ak Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Cavit ŞİRECİ, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın İlhan MIZRAK, İl Genel Meclis Üyesi Sayın Burhanettin DUMANLI, Erzincan il yönetim kurulu üyeleri, Refahiye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimizin de hazır bulunduğu toplantıda belediyemizi ziyaret etti. Ziyaretçilerinde katılımlarıyla yerel yönetim toplantısı gerçekleştirildi.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI hazirunu selamlayarak ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Belediye olarak yapmış olduğumuz yatımlar, devam eden çalışmalarımız, gönül belediyeciliği çalışmalarımız ve hedeflenen projeler hakkında Ak parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Sayın Cemil YAMAN’a brifing sundu.
Erzincan Milletvekilimiz Süleyman KARAMAN ve Ak parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Sayın Cemil YAMAN yapmış oldukları konuşmalarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın açmış olduğu dava yolunda emin adımlarla yüründüğünü, özellikle sağlık , eğitim, ulaşım alanlarında yapılan devrim niteliğinde ki yatırımlardan bahsederek yatırımların devam edeceğini vurguladılar.
Ak parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Sayın Cemil YAMAN konuşmalarında “ Biz hep biriz 85 milyon vatandaşımız var herkesle el sıkışırız herkes bizim dostumuz hiç kimseyle düşmanlığımız yoktur sadece siyasi ve düşünce farklılıkları olabilir buda bizim zenginliğimizi gösteriyor.” Dedi.
Refahiye Belediyesi Şeref Defterine imzalayan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Sayın Cemil YAMAN’a Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Hökümet Hatırası yazılı plaket takdim etti.