BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇAKMAK PAÇACI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Refahiye Belediye başkanlığına seçilen Sayın Çakmak PAÇACI için belediye binamızın önünde yoğun katılımlı bir tören düzenlendi.
Törene Refahiye Ak Parti ilçe başkanı Sayın İlhan MIZRAK,
İl Genel Meclis Üyelerimiz,
Ak Parti Kadın Kolları başkanımız,
Ak Parti Gençlik Kolları başkanımız,
Meclis üyelerimiz,
Köy ve Mahalle muhtarlarımız ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Ak parti ilçe başkanımız İlhan MIZRAK'ın konuşmalarının adından kürsüye gelen Belediye Başkanımız Sn. Çakmak PAÇACI, seçim sürecinde kendisine yardım eden, destek veren herkese teşekkür ederken, sadece kendisine oy verenlerin değil, tüm Refahiye'lilerin belediye başkanı olacağını ve gönül belediyeciliğinin ön planda olacağı bir çok çalışma içine gireceklerini belirttiler.

Belediye bahçesinde ilçe müftümüz tarafından yapılan dua ve kesilen kurban'ın ardından başkanımız Sn. Çakmak PAÇACI belediye binamızdaki tüm çalışanların ve vatandaşların alkışları ile makamındaki ilk görevine başlamıştır.

Hayırlı olsun...