Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Belediyemiz de görev sürelerini doldurarak emekliye ayrılan Sayın Fevzi KEÇECİ ve Sayın Ercan YURT için veda yemeği programı düzenledi.
Programa Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye Personellerimiz katılım sağladı.
Programda konuşan Başkanımız;
“Fevzi KEÇECİ ve Ercan YURT arkadaşlarımızla uyumlu ve verimli çalışmanın sonuna geldik bu güne kadar belediyemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine şahsım ve Hökümetli hemşerilerimin adına teşekkür ederim.” Dedi.
Başkanımız Emekliye ayrılan personellerimize bu güne kadar olan çalışmalarından dolayı plaket takdim ederek hediye verdi.
Programa akabinde ilimizin yetiştirdiği ses sanatçısı Sayın Ebru HANÇER katılarak personellerimizi şarkıları ile eğlendirerek unutulmaz bir akşam yaşattı.
Belediye Personellerimiz Belediye Başkanımıza bu unutulmaz geceyi tertiplerinden dolayı teşekkür ettiler.