Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ İlçemize teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlçemize teşekkür ziyaretinde bulunan Sayın Genel Başkanımız İlçe girişinde vatandaşlarımız tarafından coşku ile karşılandı.
Belediye Hizmet binası önünde vatandaşlarımıza teşekkür eden Genel Başkanımız; “ Refahiye’mizi daha ileri hedeflere ulaştırmak için sizlerin güvenip oylarınızı verdiğiniz Refahiye’mize Başkan olarak seçtiğiniz Fatih KÖK Başkanımızın destekçisiyiz seçimlerde göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı Refahiye’li hemşerilerimize teşekkür ediyorum” Dedi.
Daha sonra Belediye Başkanımız Sayın Fatih KÖK Sayın Genel Başkanımızı makamında ağırladı.
Belediyemiz Şeref defterini imzalayan Sayın Genel Başkanımız daha sonra ilçe Kaymakamız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU’nu ziyaret ettikten sonra ilçe esnafımızı ziyaret ederek hayırlı bol kazançlar diledi. Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ programı dahilinde daha sonra Erzincan Valisi Sayın Hamza AYDOĞDU’yu Ve Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir AKSUN’u makamlarında ziyaret ettikten sonra ilimizden ayrıldı.
Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz