Hayal Ettiğimiz Bir Projemize Daha Çizgi Atarak Hayata Geçirmenin Gururu İçerisindeyiz.

İlçemizde yapımını Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendinin ve Ailesinin üstlendiği Yıldırım Camii Külliyesi ve Millet Bahçesi içerisinde yaklaşık 1000 vatandaşımızın namaz kılacağı kapalı alan, Mabeyin, Taziye evi ve Kuran Kursu gibi sosyal donatıları yer alan ilçemiz E-80 karayolu üzerinde simge olacak Camii ve Külliye açılışı yapıldı.
Açılış programına;
Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendinin ve ailesinin yapımını üstlendiği Belediye Başkanlığımızın da işvereni olduğu Yıldırım Camii ve Külliyesi Millet Bahçesi açılış programına Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendi, Kıymetli eşi Semiha YILDIRIM Hanımefendi, yıldırım aile eşrafının teşrifleriyle Diyanet İşeri Başkan Yardımcısı Sayın Burhan İŞLEYEN, önceki dönem TBMM Başkanı Sayın İsmet YILMAZ, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri IŞIK, Erzincan Milletvekili Sayın Süleyman KARAMAN ve Sayın Mustafa SARIGÜL, çevre il valileri, kaymakamları, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, Stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlarımız katılım sağladılar.