İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşku İle kutlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI,İlçe Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU, Cumhuriyet Savcısı Sayın Fatih DARENDELİ,kurum amirleri siyasi parti temsilcileri öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılımları ile Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı İlçe Stadında düzenlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ve İlçe Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU’nu törene katılan öğrencileri ve vatandaşları selamlaması ile devam eden programda İlçe Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU’nun günün anlam ve önemini anlatan konuşması sonrasında öğrencilerimizin şiirler okuması hazırladıkları gösterileri sergilemesi ve İlçemiz genelinde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanımız tarafından madalya ve kupa taktim etmesi ile program son buldu.