İlçemize Yapılan Yatırımlar Yerinde İncelendi.

Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, ve Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI beraberlerindeki İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz İlçe Siyasi Parti Başkanlarımız Merkez Mahalle Muhtarlarımız ile ilçemizde yapımı devam etmekte olan Refahiye Jandarma Tabur Komutanlığı, Refahiye Anaokulu, Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu, 200 Kişilik KYK Kız Yurdu, Kocaçay Dere Islahı ve Rekreasyon Şantiyesi, 220 Konutluk 2. Etap Toki Şantiyesi ve Dumanlı Tabiat Parkını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI böylesine önemli ve büyük yatırımlarda desteklerini biran olsun eksik etmeyen ve emeği geçen Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendiye, Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman KARAMAN ’a, Erzincan Milletvekilimiz Sayın Burhan ÇAKIR ’a ve Erzincan Valisi Sayın Ali ARSLANTAŞ’ a teşekkür ederek, yapılan bu yatırımlarının ilçemize hayırlı olmasını temenni etti.