İlimize atanan Valimiz Sayın Doç. Dr. Hamza AYDOĞDU ilçemizi ziyaret etti.

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile İlimize atanan Valimiz Sayın Doç. Dr. Hamza AYDOĞDU ilçemizi ziyaret etti.
İlçemiz Kaymakamlık binası önünde Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, ilçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk CANPOLAT siyasi parti temsilcileri, stk, temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlarımız tarafından karşılanan Valimiz Sayın Doç. Dr. Hamza AYDOĞDU;
Karşılama programının ardından Belediyemizi ziyaret eden Sayın Valimiz ilçemizde yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’ dan bilgi aldı.
Akabinde Dumanlı Tabiat Parkını inceleyen Sayın Valimiz Dumanlı Tabiat Parkımızın faaliyete geçmesi ve turizme açılmasının önem sağladığını dile getirerek yapılan işletmenin turizme kazanılmasını için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.
Daha sonra coğrafi işarete sahip Refahiye Balımızın hasadının başlamasıyla ilk hasadın alımına katılan Sayın Valimiz bal hakkında üreticiden bilgi aldı.
Son olarak Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendinin aile bütçesi ile yaptırmış olduğu ‘’Yıldırım Camii Ve Külliyesini’’ inceleyerek ilçemizden ayrıldı