İtfaiye Personeline Başarı Belgesi

Antalya Manavgat’taki orman yangınlarına müdahale için bölgeye intikal eden Refahiye Belediyesi İtfaiye Amirliği ekibimiz yangın yerindeki görevlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak ilçemize geri döndüler.
Yangın bölgesine görevli olarak giden Mesut SEVİNÇ ve Müslüm İNANOĞLU görevlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak ilçeye dönerek Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ’yı ziyaret ederek görev süreçlerini Başkanımıza anlattılar.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI;
‘Yangın yerinde gösterdiğiniz üstün ve fedakârca çabalarınız ve hizmetleriniz ilçemizi ve şahsımı gururlandırmıştır. İlçem ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum. Oradaki zorlu koşulu gelip kendim gözlemledim sizlerin başarılı ve sağlıklı dönmenizden mutluyum. Hala yangınla mücadele eden ekiplere ve bölgede yaşayan vatandaşlara kolaylıklar diliyorum. Rabbim ülkemizi afetlerden korusun .’ Dedi
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Bölgeden dönen personellerimize ‘Başarı Belgesi’ ve hediye taktim etti.