‪Meclisimizin 100. kuruluş yıl dönümünü ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nı kutluyoruz.

           ‪Meclisimizin 100. kuruluş yıl dönümünü ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

            Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ve kurum amirleriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 100. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.
            Kaymakamımız Eyüp KAYKAÇ ve Belediye Başkanı Çakmak PAÇACI’nın çelenk sunmasının ardından koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe korunarak saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören son buldu. Kamu kurumlarımız, esnaflarımız, hanelerimiz ve araçlarımız ise bayraklarla donatıldı. Vefa Destek Grubu tarafından, çocuklarımıza hediyeler takdim edildi. Doğum günü olanlara süprizler yapıldı. Ayrıca belediye yayın cihazları, polis ve jandarma ekiplerimizin araçlarıyla gün boyu çocuk şarkıları dinletisi devam edecek.