Mevlid-i Nebi, Camii ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen ’ Sabah Namazı Buluşması ve ‘’ Peygamberimiz İman ve İstikamet’’ isimli konferansa katılım sağladı.

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Mevlid-i Nebi, Camii ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen ’ Sabah Namazı Buluşması ve ‘’ Peygamberimiz İman ve İstikamet’’ isimli konferansa katılım sağladı.
İlçemiz Merkez Esat Muhlis Camiinde Sabah namazında vatandaşlarımız ile buluşan Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI namaz sonrası camii cemaati ile bir süre sohbet etti.
Daha sonra Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen ’’Peygamberimiz İman ve İstikamet’’ isimli konferansa katılım sağladı.
Düzenlenen programa Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sayın Enbiya YILDIRIM, İl Müftümüz Sayın Muharrem GÜL İlçe Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU, İlçe Müftümüz Sayın Hasan Hüseyin KARABIYIK daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katılım sağladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program da günün anlam ve önemine binaen konuşmayı İlçe Müftümüz Sayın Sayın Hasan Hüseyin KARABIYIK yaptı.
İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sayın Enbiya YILDIRIM’ın hitabeti ile ‘’ Peygamberimiz İman ve İstikamet’’ isimli konferansı ile devam eden programda sırasıyla İlçe Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU, İl Müftümüz Sayın Muharrem GÜL ve Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI konuştu.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI; Camilerimizi birer ilim, irfan ve ahlak mekteplerine dönüştürerek milletimize hizmet etmeyi en büyük paye sayan tüm teşkilat mensuplarına, fedakâr hocalarımıza teşekkür ediyor; camiler ve din görevlileri haftasını tebrik ediyorum. Hakk’a irtihal eden tüm hocalarımıza yüce Allahtan rahmet diliyor; hayatta olanlara sıhhat ve afiyet içerisinde nice hizmet nasip etmesini niyaz ediyorum. Camiler ve din görevlileri haftamız hayırlı olsun. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Mevlid-i Nebi, Camii ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile bu programı düzenleyen İlçe Müftümüze ve çalışma arkadaşlarına, programa iştirak eden, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sayın Enbiya YILDIRIM ve İl Müftümüz Sayın Muharrem GÜL teşekkür ediyorum.’ Dedi.