Orman İşletme Müdürlüğü İle Arsa Trampası Gerçekleşti

Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’nın girişimleriyle İlçemiz Binali Yıldırım Mahallesinde atıl durumda bulunan Refahiye Orman İşletme Müdürlüğü’nün eski hizmet binası 2.190.00 m2 arsasını belediye hizmetlerinde kullanarak aktif hale getirilmesi amacıyla Belediyemize ait olan yeni Orman işletme Müdürlüğü bitişiğinde bulunan, Orman İşletme Müdürlüğünün ihtiyaç duyduğu toplam 2334,71 m2 arsanın trampası gerçekleştirilmiştir.
Belediye Başkanımız Sayın PAÇACI “ İlçemize Orman İşletme Müdürlüğüne ait yeni bir bina yapıldığından eski bina atıl durumda kalmıştır. Söz konusu binayı ve müştemilatlarını belediyemiz hizmetlerinde kullanarak atıl durumdan kurtararak işlerlik kazandıracağız ayrıca yeni yapılan Refahiye Orman İşletme Müdürlüğü binasının bitişiğinde bulunan belediyemize ait arsalar Orman İşletme Müdürlüğünün hizmetinde kullanılacaktır.
Gerçekleştirilen takas işleminin her iki kurum ve ilçemiz için hayırlı olsun dedi.”