Refahiye Belediyesi Aşure Programı

Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman KARAMAN, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın İlhan MIZRAK ilçe merkezinde kurulan Aşı Standını ziyaret edip aşı olacak vatandaşlarla sohbet ettiler. Aşının insan sağlığı için önemine değinerek aşı olmamış vatandaşlarımızın en kısa zamanda aşı olmaları gerektiğini ifade ettiler.
Ardında 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanında Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneğinin Mübarek Muharrem ayı münasebeti ile organize ettiği Aşure programına katılım sağladılar, birlik ve beraberlik mesajı verdikten sonra vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuldu.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI;
‘İstanbul’da faaliyet gösteren birlik ve beraberliğimizin timsali olan, her zaman Refahiye’nin ve Refahiye’linin yanında yer alan bugün ise ilçemiz 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanında düzenlenen Aşure programında Kaymakamlığımız ve Belediyemizce birlikte yer alıp büyük emek veren Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneğimizin Başkanı Sayın Eyüp Feridun SÜNGE ve yönetimine ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim.’Dedi