"Refahiye Belediyesi Yöresel Ürün Pazarı" projesinin destek sözleşmesi imzalandı.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2023 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında onaylanan "Refahiye Belediyesi Yöresel Ürün Pazarı" projesinin destek sözleşmesi Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI ve Kuzeydoğu Anadolu Genel Sekreteri Sayın Oktay GÜVEN tarafından imzalandı.
Toplam bütçesi 4 Milyon TL olan proje %30’ u Belediyemiz tarafından karşılanacaktır. İlçenin yöresel ürünlerinin daha geniş kitleye satışı hedeflenmekte olup. Refahiye’de yaşayan ve el emeği ürünlerini satmak isteyen vatandaşlar, kendilerine sunulacak stantlar sayesinde ürünlerini pazarlama imkânı bulacaklardır. Tesis içerisinde yapılması planlanan kafeteryada yeni istihdam imkânı oluşturulacak ve projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçe ekonomisine katkı sağlanmış olacaktır.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI desteklerinden dolayı sayın genel sekretere teşekkür ederek plaket taktim etti.