Refahiye Gönül Belediyeciliği, Gönül Köprüleri Kurdu.

Hayırsever işadamlarımızdan alınan destekler ile
2022 Yılı Ramazan ayı içerisinde İhtiyaç sahibi 57 kişiye şarküteri fişi verilmiştir. Toplamda 228 kilo kırmızı et, 114 kilo bütün tavuk dağıtılmıştır.
İhtiyaç sahibi 60 kişiye ise 30 gün boyunca günlük pide fişi verilerek toplamda 3122 adet pide ,
150 kişiye de gıda yardımı yapılmıştır.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI öncülüğünde peygamber efendimizin ‘’ Mümin, mümin kardeşi için birbirine destek veren bir binanın tuğlaları gibidir.’’
Hadisi şerifini rehber alarak İlçemizde ikamet eden İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her yıl olduğu gibi bu yılda yalnız olmadıklarını hissettirerek yardım noktasında ilçemizin işadamlarının da yardıma dahil olmasına vesile olup gerekli yardımlar belediyemiz ve hayırsever işadamlarımızla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.
Belediye Başkanımız maddi ve manevi desteğini esirgemeyen işadamlarımıza teşekkür ederek kendilerine şükranlarını sundu.