Semiha Yıldırım Hanımefendi Yaşlılarımızla Piknik Yaptı.

Son Başbakanımız ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Sayın Binali YILDIRIMIN Eşi Hanımefendi Semiha YILDIRIM, Refahiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan yaşlılarımız ile birlikte Dumanlı Tabiat Parkında piknik yaptı. Ziyarette Hanımefendi Semiha YILDIRIM’a; Hanımefendi Semiha YILDIRIM’ın kızı Hanımefendi Bahar Büşra KÖYLÜBAY, Valimiz Mehmet MAKAS’ın eşi Hanımefendi Elif MAKAS ve kızı Hanımefendi Miray MAKAS, Kaymakamımız Eyüp KAYKAÇ ve eşi Hanımefendi Duygu KAYKAÇ, Belediye Başkanı Çakmak PAÇACI, SYDV Müdürü Nurhan PAÇACI, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Muammer DOĞAN, Refahiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Turgut ÇATALBAŞ eşlik etti.
Dumanlı Tabiat Parkında gerçekleştirilen piknik esnasında Hanımefendi Semiha YILDIRIM, Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu.
Sazlı sözlü eğlencenin gerçekleştiği piknik organizasyonunda huzurevi sakinleri gönüllerince bir gün geçirirken Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI eğlenceye ortak olarak türküler söyleyip huzurevi sakinleriyle birlikte halay çekti.