SON BAŞBAKANIMIZ, GURURUMUZ BİNALİ YILDIRIM HÖKÜMETTE HEMŞERİLERİYLE BİRARAYA GELDİ.

Son Başbakanımız gururumuz Binali YILDIRIM Beyefendi her zaman özlemini duyduğu Baba Ocağı Refahiye de hemserilerimiz ile bir araya gelerek hasret giderdi. Hemşerilerimiz yoğun sevgisiyle karşılanan gururumuz Binali YILDIRIM
Yoğun programına rağmen hemşerilerine zaman ayırarak onuruna düzenlenen kahvaltı programına katıldı.
İlçemiz öğretmen evinde gerçekleşen kahvaltı ve istişare toplantısında hemşerileriyle bir araya gelen kıymetli büyüğümüze Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ, Erzincan Milletvekillerimiz Sayın Süleyman KARAMAN ve Sayın Burhan ÇAKIR, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT, İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ ve Ak Parti İlçe Başkanı İlhan MIZRAK ve Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI eşlik etti.
Yapılan istişare toplantısında hemşerileriyle hasbıhal edip sorunlarını dinleyen Kıymetli Büyüğümüz Belediyemizin projeleri arasında yer alan İlçemize şehirler arası otobüs terminalini için Belediye Başkanımızın yer tahsis çalışmalarını tamamlamış olmasından dolayı artık bir otogar ve yöresel ürünler pazarını da içinde kapsayacak olan proje çalışmalarının başlatılması ve gerekli desteğin sağlanacağının müjdesini verdi.