Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendi Baba ocağı ve sevdalısı olduğu Refahiye’de Ramazan Bayramı dolayısıyla Hökümetli  Hemşerilerimiz ile bir araya geldi.

Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendi Baba ocağı ve sevdalısı olduğu Refahiye’de Ramazan Bayramı dolayısıyla Hökümetli Hemşerilerimiz ile bir araya geldi.

Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendi ilk olarak Yıldırım Ailesinin yapımını üstlendiği Belediye Başkanlığımızın işvereni olduğu ‘’Camii ve Külliye’’ inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Yüklenici firma yetkililerinden ‘’Camii ve Külliye’’ inşaatı hakkındaki son bilgileri alan Hayırsever Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendi yapılan hayrın ilçe halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diledi.
Daha sonra İlçemiz Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Bayramlaşma Merasimine Milletvekillerimiz Sayın Süleyman KARAMAN, Sayın Burhan ÇAKIR, Ak Parti Erzincan Milletvekili Adayı Sayın Mehmet Cavit ŞİRECİ, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk CANPOLAT, Ak Parti İl Başkanı Sayın Çetin ÖZYURT, Refahiye Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Tacettin ÇİFTÇİOĞLU, Refahiye Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Yavuz Selim ÖRS, Refahiye Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sayın Ebubekir ARABACI, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Sayın Burhan DUMANLI, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi Sayın Vezir DUMANLI, Belediyemiz Meclis Üyeleri, Erzincan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sayın Mehmet YILMAZ Erzincan Refahiye Derneği Başkanı Sayın Şeref FELEKOĞLU ve Yönetimi Refahiye Ak Parti Gençlik Kolları Yönetimi ve Refahiye Ak Parti Kadın Kolları yönetimi kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşımız katılım sağladı.
Vatandaşlarımızın tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendi vatandaşlarımız ile hatıra fotoğrafı çektirerek bir süre sohbet edip Hökümetli Hemşerilerimizin bayramını tebrik etti.
Akabinde Gençlik Merkezini ve beraberinde inşa edilen Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunarak vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile uğurlandı.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI; ’’ Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendi Baba Ocağında yoğun bir ilgi ile karşılayarak bağrına basan salonu hınca hınç dolduran tüm vatandaşlarımıza ve bayramlaşma merasiminin hazırlanmasında emeği geçen herkese ayrı arı teşekkür ediyorum. ’’Dedi