"Temel Tasarım ve Eğitimde Araç Gereç Geliştirme"

Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu; Çocuk Gelişimi Programı, "Temel Tasarım ve Eğitimde Araç Gereç Geliştirme" dersleri kapsamında hazırlanan çalışmalar Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sayın Asuman ÖZKAN önderliğinde sergilenmiştir.

"Materyal ve Temel Tasarım Sergisine" Belediye Başkanımız Sayın Fatih KÖK, Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU, Refahiye Binali Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Orhan TAŞKESEN, ve Refahiye Halkı katılım sağlamıştır.
Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Fatih KÖK Öğretim Görevlisi Sayın Asuman ÖZKAN önderliğinde emeği geçen herkese teşekkür etti.