Teşekkürler Gençler...

Teşekkürler Gençler…
Geleneksel Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali’nin 6’ncısı Gerçekleştirildi.
İlimiz Refahiye ilçesindeki Dumanlı Tabiat Parkında bu yıl 6’ncısı düzenlenen Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali, Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM' ın teşrifleriyle gerçekleştirildi.
Dumanlı Tabiat Parkında düzenlenen festivale; TBMM Eski Başkanı, Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM ve Kıymetli eşi Semiha YILDIRIM Hanımefendi, Azerbaycan Cumhuriyeti Eski Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Hasan Hasanov, Sayın Valimiz Mehmet MAKAS, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Sayın Mücahit DEMİRTAŞ 3’üncü Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz TÜRKGENCİ, İlimizin Milletvekilleri Sayın Süleyman KARAMAN ve Sayın Burhan ÇAKIR, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir AKSUN, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT, il ve İlçemiz protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşımız katıldı.
Festivalde Türk bayrağı eşliğinde geleneksel doğa yürüyüşü ve sonrasında spor branşlarının etkinlikleri, motokros etkinlikleri yapıldı.
Festivale katılan gençler, Dumanlı Yaylası'ndaki yağmur ve soğuk havaya rağmen geceden çadır kurarak bölgede sabahladı. Isınmak için ateş yakan gençler, halay çekerek çeşitli oyunlar oynadılar.
Düzenlenen festival renkli görüntülere sahne oldu. Gençlerle bol bol hatıra fotoğraf çektiren kıymetli büyüğümüz ses sanatçısı Ebru Hançer ile birlikte , "Uzun ince bir yoldayım" türküsünü seslendirdi. Katılımcılara heyecanlı, unutulmaz anlar yaşatan Yüksek Sadakat grubunun sahne almasının ardından festival sona erdi.
Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI “ 6.sını gerçekleştirmiş olduğumuz Dumanlı Gençlik Festivalinde bizlerin yanında yer alan ve desteklerini esirgemeyen Kıymetli Büyüğümüz Aksakallı Konsey Başkanı Binali YILDIRIM ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Muharrem KASAPOĞLU’na, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan AKSU’ya, İlmiz Valisi Sayın Mehmet MAKAS’a, İlimizin Milletvekilleri Sayın Süleyman KARAMAN’a ve Burhan ÇAKIR’a, İlçemiz Kaymakamı Ömer Faruk CANPOLAT’a, Gençlik Spor İl müdürümüz Burak MUMCU’ya, İlçe Gençlik Spor Müdürü Bülent METE’ye, Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği Federasyonu Başkan ve Üyelerine, Erzincan Belediye Başkanımız Bekir AKSUN’a, Erzincan Ak Parti İl Başkanı ve Refahiye Ak Parti İlçe Başkanına ve diğer siyasi parti, Esnaf Odalarina ve diğer STK temsilcilerine, Kaymakamlık, Belediyemiz, Kamu Kurum Kuruluşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.