Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Katılım Belgesi Verildi.

“İnternetle Değil Sporla Bağlan Hayata” sloganıyla Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI’ nın girişimleriyle 21 Haziranda başlatmış olduğumuz 9-16 yaş 2021 Yılı Yaz Spor Okulu büyük talep ve taktir kazanmıştır.
Bugün ise yaz spor okulumuza katılım sağlayan öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp KAYKAÇ, Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI, Eski Milli Futbolcu, teknik direktör ve antrenör Ünal KARAMAN, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın İlhan MIZRAK, Refahiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Bülent METE katıldı.
Programda konuşan Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI düzenlemiş olduğumuz programa katılarak bizi onure eden Sayın Ünal KARAMAN beye teşekkür ederek, yoğun ilgi gören yaz spor okulumuzun gelecek yıllarda da devam edeceğinin müjdesini verdi.
Daha sonra Belediye Başkanımız Sayın Çakmak PAÇACI Eski Milli Futbolcu, teknik direktör ve antrenör Ünal KARAMAN'ı makamında ağırlayarak hediye takdim etti.